DyreID - Artikler
Eiet av Den norske veterinærforening

Har du husket å forsikre valpen din?

Som registrert hundeeier i DyreID får du egenandelsfritak ved ulykke i valpens første leveår. 
En basis hundeforsikring koster ikke mer enn ca Kr 100,- per måned. Denne dekker veterinærkostnader på inntil 10.000,- per år
Du kan beregne din pris under.

Tryg er kåret til Norges beste forsikring

Mange glemmer å forsikre valpen sin, eller er ikke klar over fordelen dette kan innebære. DyreID samler inn alle diagnoser fra alle kjæledyr i Norge, og du kan lese lenger ned om vanlige stilte diagnoser du nå kan forsikre deg mot.

DyreID har registrert mer enn 900.000 kjæledyr og representerer dermed stort sett alle landets dyreeiere. Vi har inngått samarbeidsavtale med Tryg og er fornøyde med å kunne tilby deg som hundeeier et spesialtilbud med markedsledende vilkår!

 

Siden hunden din er registrert i DyreID får du egenandelsfritak ved ulykke i dyrets første leveår ved å bestille forsikring hos Tryg.
At forsikring lønner seg kan du lese mer om i denne artikkelen.

Kamilla Tragethon, fagveterinær i DyreID, tror utviklingen i veterinærfaget de siste årene har bidratt til å gjøre tanken på kjæledyrforsikring mer attraktiv også her til lands.

– Det har blitt mer og mer modernisert, med en enorm utvikling både på diagnostikk, stadig høyere kompetanse blant veterinærer og bedre muligheter til å behandle små dyr.

Baksiden av medaljen er at kompleks behandling og diagnostikk koster mer.

Kilde: DyreIDs diagnoseregister 2023, viser de 5 vanligste diagnosene stilt på hund i alder 0-1 år.

 

Når en hund må gjennom MR-undersøkelse i narkose og i tillegg trenger et sett blodprøver for å finne ut av symptomene har det en annen pris enn for tobeinte eiere som får sine behov dekket av helsevesenet.

– Med tanke på dyrevelferd er det viktig med god utredning før man setter i gang med rett behandling, sier Tragethon.

– De fleste veterinærer har imidlertid opplevd at dyreeier vurderer avliving i stedet for behandling på grunn av kostnad, og det er uheldig. Med forsikring kan dyreeier velge den beste behandlingen for sitt dyr.

Tragethon har selv positive erfaringer med dette etter at familiehunden nylig måtte gjennom en større operasjon på klinikk.

– Det var veldig kjekt fordi jeg bare betalte egenandelen, som ikke var en stor sum.

Tryg er kåret til Norges beste forsikring

Trygs forsikring er kåret til landets beste kjæledyrforsikring. Vi har derfor valgt å samarbeide med de, til trygghet for alle dyr som er registrert i DyreIDs nasjonale ID-register.

Best i test 2021

«Tryg har i år igjen klart å levere en meget dekkende forsikring. Veterinærforsikringen dekker alle viktige punkter, i tillegg til å gi god dekning på tannbehandling, tilleggsposter som rehabilitering og spesial fôr og sjampo er også inkludert i veterinærforsikringen. Tryg leverer en god livsforsikring, som opphører ved 12 år, som er testens beste livsforsikring på hund, og det er kun Frende som leverer like lang varighet.»

Norsk familieøkonomi

 

 

 

 

 

 

Kontakt oss

  • Telefon 22 99 11 30
  • Send melding
  • Freserveien 1, 0195 Oslo
  • Org.nr. 971 180 536

Åpningstider telefon

  • Mandag - torsdag: 10.00 - 14.00
  • Fredag: 09.00 - 11.30

Følg oss

  • Vi er medlem av Europetnet - det betyr at kjæledyr registrert hos DyreID også er søkbart i hele Europa.

DyreIDs nettsteder