DyreID - Artikler
Eiet av Den norske veterinærforening

Trygghet i lommen – Mitt Spor endrer måten vi tar vare på våre firbente venner

I en verden hvor hvert øyeblikk med våre firbente venner er dyrebar, introduserer Mitt Spor et verktøy for å sikre hundens velferd og eierens sinnsro. Utviklet i samarbeid mellom Telenor og DyreID, representerer Mitt Spor en fusjon av avansert teknologi og dedikasjon for hundens beste, pakket inn i en nett liten enhet som enkelt festes til din hunds sele eller halsbånd.

Enten det er snakk om en rask tur rundt kvartalet, lek i den lokale parken, eventyr i det fri, eller om du og din hund har kommet bort i fra hverandre, tilbyr Mitt Spor tilpassede sporingsmoduser: "Finn hund", "Geofence", og "Tur". Hver funksjon er designet med hundens og eierens behov i tankene, fra realtidsoppdateringer av hundens posisjon, til aktivitetslogg og skrittmåling som kan gi innsikt i hundens helse.

"Finn hund"-funksjonen er en livredder for de øyeblikkene hunden din bestemmer seg for å utforske litt for egenhånd. Med lynraske oppdateringer kan eiere raskt gjenforenes med sine kjæledyr, og reduserer angst og potensiell fare for både hund og eier.

Geofence-funksjonen introduserer en ny frihet i hundeholdet, hvor eiere kan tegne opp virtuelle grenser og motta varsler hvis hunden beveger seg utenfor disse. Dette åpner for sikker utforskning og lek, uten den konstante bekymringen for at hunden skal gå seg bort.

"Tur"-modusen feirer hver tur dere tar sammen, ved å logge ruten og aktiviteten for senere å dele disse øyeblikkene med familie eller venner, eller til og med delta i vennlige konkurranser gjennom Mitt Spor's community.

Ved å alltid måle skritt, uavhengig av valgt modus, gir Mitt Spor eierne verdifull innsikt i hundens daglige aktivitet. Dette kan være en tidlig indikator på endringer i adferd eller behov for hvile, og fungerer som en proaktiv tilnærming til å opprettholde hundens velvære.

Mitt Spor er mer enn bare en sporingsenhet; det er en forlengelse av vår omsorg og kjærlighet for våre hunder. Ved å kombinere ledende teknologi fra Telenor og DyreIDs fokus på dyrevelferd, setter Mitt Spor en ny standard for ansvarlig og kjærlig hundehold.

I en tid der hvert skritt teller, både for trygghet og helse, representerer Mitt Spor ikke bare en investering i din hunds sikkerhet, men også i en fredfull sinnsro for deg som eier. Ta steget mot en tryggere fremtid.

Kontakt oss

  • Telefon 22 99 11 30
  • Send melding
  • Freserveien 1, 0195 Oslo
  • Org.nr. 971 180 536

Åpningstider telefon

  • Mandag - torsdag: 10.00 - 14.00
  • Fredag: 09.00 - 11.30

Følg oss

  • Vi er medlem av Europetnet - det betyr at kjæledyr registrert hos DyreID også er søkbart i hele Europa.

DyreIDs nettsteder