DyreID - Smart Pet Tag
Eiet av Den norske veterinærforening
 • Se Video

  Smart pet tag

  Enhetspris
  49,-
  Basistjenesten er gratis
 • Se Video

Smart pet tag

Enhetspris
49,-
Basic abonnement for tjenesten er gratis. Premium abonnement med eksklusive fordeler koster 99,- per år. Abonnement kan oppgraderes senere.
49,-
Basistjenesten er gratis
1

Kjæledyret blir borte

2

Finner av dyret skanner QR-koden

3

Eier gjenforenes med dyret

Trygt, enkelt og effektivt

Smart pet tag er unik for deg og ditt dyr. Denne er koblet mot din registrerte profil hos oss, og når noen skanner dyret ditt vil dine kontaktdata vises automatisk.

Varsling

Hvis noen finner dyret ditt og skanner QR-brikken du bli varslet om hvor og når dette skjer. Dette betyr at du enkelt vil se på kartet på din telefon hvor kjæledyret befinner seg, og du kan gjenforenes med ditt firbente familiemedlem enda raskere.

Lang leseavstand

Vår QR-brikke kan skannes på inntil en halv meters avstand. Med en annen type brikke, hvor for eksempel ditt telefonnummer er gravert må den som finner få kontroll på kjæledyret for å kunne lese. DyreIDS QR-brikke gjør det derfor enklere for den som finner, og for dyret ditt.

Komme i gang

Klikk på Kjøp eller Hurtigkasse fra Vipps så sender vi deg QR-brikken som du enkelt aktiverer og kobler mot dine kontaktdata

Ofte stilte spørsmål

Ja! Smart pet tag'en er en veldig lett brikke som er komfortabel for både hunder og katter
Ja. Kjæledyret ditt må være registrert i DyreID-databasen. Dette skjer automatisk hvis du har chippet kjæledyret ditt.
Basis funksjonen som kreves for at finnere skal kunne kontakte deg, krever ikke abonnement. Enkelte premiumfunksjoner som gir mer fleksibilitet krever et årsabonnement

QR-brikken må aktiveres før du tar den i bruk.

Alle som finner kjæledyret ditt kan skanne QR-brikken og ringe deg direkte.

Men før du tar den i bruk, så må brikken aktiveres i DyreID-appen:

 • Åpne DyreID-appen for å koble QR–brikken til ditt kjæledyr
 • Klikk på QR-brikke ikon på forsiden eller under Meny
 • Skann på QR-koden
 • Skriv inn ordrenummeret
 • Skriv inn chip nr på kjæledyret
 • Kryss av forkontaktdata som skal vises ved skanning
 • Husk å aktivere pushvarsel i appen

Har du problemer med å skanne koden i appen, kan du prøve å skanne den med kamera på mobilen.

Vi viser kun kontaktinformasjonen du selv ønsker skal vises. Du kan velge mellom mobilnummer, e-postadresse og adresse, ELLER alle 3. Det er opp til deg. Hvis personen kontakter deg via e-post eller mobil, kjenner du også detaljene til personen. Vi logger informasjon om alle skanninger.
Når en person skanner QR-koden, vises kontaktdetaljene til vedkommende eller en knapp for å skrive en melding til eier. Denne informasjonen sendes til deg via e-post og/eller SMS uten å røpe detaljene dine til personen som skanner. Det er også spurt om Geoposisjonen. Personen kan nekte å oppgi lokasjon. Hvis lokasjonen nektes, er ikke lokasjonen tilgjengelig for eier. For å vise Geolokasjon på skannet DyreID smart tag kreves Premium abonnement.
Logg inn i DyreID-appen for å oppdatere din informasjon
ID-merking er viktig, da det sikrer rask gjenforening mellom dyr og eier. Tag'en gjør det enda raskere. En chip kan kun leses med en chip avleser som bla alle veterinærer har. Smart pet tag kan leses av alle med en smarttelefon da den bruker QR-kode.
Mitt Spor er en svært effektiv aktivitets- og GPS-basert sporingsenhet. Du kan bruke den til å registrere aktiviteter, spore kjæledyrets sanntidsposisjon fra Mitt Spor-appen din til enhver tid - og til og med sette opp geofences. Det er en aktiv sporingsenhet. Tag'en er et passivt gjenforeningsverktøy, og en enklere versjon av sporingsenheten.
Du bør rapportere det til post@dyreid.no. Du kan bestille et nytt merke og deretter registrere det for samme kjæledyr. Hvis abonnementet fortsatt løper, blir det overført til den nye tag'en
Hvis abonnementet ditt utløper, kan du aktivere det på nytt. Men inntil du har reaktivert tag'en din, vil bare basisfunksjonene fungere
Mitt Spor er en svært effektiv aktivitets- og GPS-basert sporingsenhet. Du kan bruke den til å registrere aktiviteter, spore kjæledyrets sanntidsposisjon fra Mitt Spor-appen din til enhver tid - og til og med sette opp geofences. Tag'en tilbyr ingen av disse funksjonene.

Kontakt oss

 • Telefon 22 99 11 30
 • Send melding
 • Freserveien 1, 0195 Oslo
 • Org.nr. 971 180 536

Åpningstider telefon

 • Mandag - torsdag: 10.00 - 14.00
 • Fredag: 09.00 - 11.30

Følg oss

 • Vi er medlem av Europetnet - det betyr at kjæledyr registrert hos DyreID også er søkbart i hele Europa.

DyreIDs nettsteder